A inceput declinul Microsoft

A inceput declinul Microsoft

Previziunile au inceput sa se indeplineasca. Acum un an analistii financiari spuneau ca Microsoft incepe sa se afunde si se pare ca declinul companiei deja a inceput.
Pentru oamenii de business de pretutindeni este un semn de ingrijorare faptul ca un mare colos ar putea sa cada.

   Principalele semne sunt destul de clare:
   Sistemul de operare Windows pierde din ce in ce mai mult teren in fata noilor tehnologii: tablete si smartphone-uri, care sunt mai cumparate decat laptopurile fiind mai usor de transportat si de utilizat.
   Marile corporatii au renuntat la achizitia de calculatoare desktop care veneau la pachet cu sistemul Windows si prefera sa cumpere laptopuri.
   Microsoft Office este din ce in ce mai putin utilizat deoarece tabletele si smartphone-urile au aplicatii care permit transferul datelor si sunt mai "user-friendly"
   Cel mai noi produs Microsoft - Windows8 nu are nici pe jumatate din succesul prevazut inainde de lansare.
   Mai mult decat atat, ca sa nu fie mai prejos, Microsoft a lansat un smartphone, pe care utilizatorii nu il considera deloc atractiv, asta in ciuda prabusirii recente a Nokia.
Microsoft ar mai avea o sansa in fidelizarea actualilor clienti si s-ar mai putea baza inca vreo doi ani pe asa-zisii "brand lovers" adica cei care au o istorie pe care o asociaza cu brandul si un anume respect pentru brand.
Pagina publicata in: Stiri Economie
Mergi la inceputul articolului:
A inceput declinul Microsoft .
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: