Din 2013 vom avea un nou smartphone marca Facebook?

Noul telefon Facebook

   Zvonurile despre realizarea telefonului Facebook dateaza de ani buni, dar nu au fost niciodata materializate. Oficial Smartphone-ul Facebook va fi lansat in 2013

   Facebook va lansa in 2013 un smartphone in colaborare cu HTC.
   Imediat dupa ce a preluat conducerea in advertisingul social la nivel mondial, Gigantul Facebook nu se opreste aici, ba chiar incearca sa atraga din ce in ce mai multe branduri care sa se promoveze in retea si mai mult decat atat, tocmai a anuntat lansarea unui nou smartphone in colaborare cu HTC.  Lansarea este stabilita pentru vara lui 2013.
   "Tendinta utilizatorilor Facebook este de a accesa reteaua de pe dispozitivele mobile, iar compania lui Zuckerberg nu a reusit sa speculeze acest lucru", a declarat Victor Anthony, analist financiar la Topeka Capital Markets Inc.
   Aproape jumatate de miliard de utilizatori care acceseaza Facebook zilnic au decis sa puna bazele lansarii unui dispozitiv mobil care sa vina in sprijinul milioanelor de fani Facebook si sa faciliteze accesul retelei de socializare.
   Noul model de smartphone va fi dezvoltat in colaborare cu faimosul dezvoltator taiwanez HTC. Despre sistemul de operare cu care va fi dotat se stie doar ca va avea unul propriu. Cel mai probabil va avea o versiune a sistemului Android cu care utilizatorii sunt destul de obisnuiti.
   Noul telefon marca Facebook va avea cu siguranta aplicatiile actuale: camera 8MP cu posibilitatea fotografiilor instant cu viteza de transmitere a datelor 3G sau chiar LTE,  cativa GB spatiu de memorie space si un display de 4 inch.
   Facebook testeaza deja noul telefon. S-a dorit lansarea sa la finalul anului 2012 insa din cauza mediului economic actual si a conditiilor impuse de colaboratorul principal HTC, evenimentul lansarii noului gadget a fost amanat pentru vara lui 2013, pana atunci se vor elimina prin testare aparitia eventualelor probleme in sistemul de operare.
  Cu ocazia acestui mare eveniment Facebook aminteste ca este un jucator de anvergura pe piata modiala si promite ca va deveni in scurta vreme un actor important in piata telecomunicatiilor modiale in viitorul apropiat.
Pagina publicata in: Stiri Economie
Mergi la inceputul articolului:
Din 2013 vom avea un nou smartphone marca Facebook? .
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: