O romanca stapana diamantelor rare?

Narcisa Pheres

    O romanca da tonul in trendurile internationale: Narcisa Pheres si diamantele rare

   Diamante rare, bijuterii de milioane de euro, costume handmade şi colecţii incredibile de artă impresionistă, asta spune portofoliul impresionant al Narcisei, românca despre care cei mai mulți nu au auzit niciodată până acum, dar care face și desface ițele artei și ale luxului internațional de peste 13 ani.
   Prima colecție de lux Pheres s-a lansat în 2006 în Japonia.  Totul este orchestrat din Tokyo, orașul care a adoptat-o la mijlocul anilor ‘90.
   Explicatia pentru succesul Narcisei este una pe cat de simpla pe atat de profunda: a invatat sa faca afaceri in Japonia pornind de jos. In prima zi de munca i s-a dat sarcina curatarii toaletelor impreuna cu o lectie foarte importanta: "trebuia sa inteleg munca fiecarui om ca sa pot ajunge in varf". Acum recunoaste ca totul ține de contactul interuman și de relațiile forjate în anii petrecuți în lumea traderilor de pietre scumpe.
   Având o reputație profesională impecabilă, românca a ajuns să lucreze direct cu doi din cei cinci mari dealeri de pietre colorate ai lumii, iar de curând a bătut palma cu cinci mine de diamante din Africa de Sud.

Sursa articol: www.forbes.ro
Pagina publicata in: Stiri Economie
Mergi la inceputul articolului:
O romanca stapana diamantelor rare? .
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: