Amanet de lux in Bucuresti

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Amanet de Lux

Amanet de lux in Bucuresti ofera imprumuturi avantajoase pentru: amanetarea bijuteriilor de lux din aur, amanetare ceasuri din aur, amanetare autoturisme si autoutilitare, amanetare aparatura electronica (telefoane mobile, smartphone, LCD, Plasma, LED, Laptop,tablete, etc.)
Pe scurt: Amanet de lux in Bucuresti 29 Noiembrie 2012

Amanet Bijuterii din aur: Evaluarea bijuteriilor se face de catre un personal calificat si vizeaza nu doar greutatea obiectului dar si valoarea lui de piata in cazul bijuteriilor cu pietre pretioase.
Contractele se incheie pe o perioada de 1 zi sau 30 de zile.
La contractele cu durata de 30 de zile, suma se poate rambursa dupa primele 5 zile.
Dupa expirarea celor 30 de zile, clientii beneficiaza de o perioada de gratie de 5 zile.Contractele se pot prelungi pe perioada nelimitata, singura conditie fiind sa fie reinnoite la fiecare 30 de zile.

Amanet Ceasuri de lux: La Luxury Pawn Shop veti beneficia de o evaluare corecta a ceasului, care va tine cont nu doar de greutatea lui in aur, dar si de toate celelalte caracteristici ale obiectului (starea de functionare, vechime, valoare in functie de editie, etc.)
In cazurile in care imprumutul este rambursat anticipat, comisionul este calculat doar pentru zilele in care banii au fost imprumutati, exceptie facand primele 5 zile.

Amanet Autoturisme:
Valoarea autoturismului este stabilita in functie de vechime, starea lui si valoarea reala de piata la momentul incheierii contractului. La acest tip de creditare,clientul trebuie sa prezinte urmatoarele:
- act de identitate;
- talonul autoturismului;
- cartea de identitate a autoturismului;
- toate cheile vehiculului;
Contractele se incheie pe o perioada de 1 zi sau 30 de zile.

Amanet Electronice:
Mai multe tipuri de aparatura electronica (telefoane mobile, smartphone, LCD, Plasma, LED, Laptop,tablete, etc.) cu cel mai mic comision de pe piata!
Evaluarea aparaturii se face in functie de model, accesorizare si starea tehnica.
Este necesara prezentarea actului de identitate al solicitantului.
Contractele se incheie pe o perioada de 1 zi sau 30 de zile.
Lista case de amanet la care face referire articolul Amanetare obiecte si valori personale de lux
Calea Mosilor nr. 257, Sector 2, judetul Bucuresti
0 filiale in 0 orase din 0 judete
6 articole despre Luxury Pawn Shop
Daca ti-a placut articolul Amanet de lux in Bucuresti, citeste si alte articole din subcategoria Amanetare obiecte de lux:masini,case,ceasuri de lux,electrocasnice de lux

Credit amanet ofera amanet pentru genti de lux prin promotia noua "umple-ti geanta cu bani" pentru ca geanta a devenit indispensabila de la bratul doamnelor si domnisoarelor indiferent ca ies in oras, se duc la serviciu sau la cumparaturi. [...] citeste mai mult despre Amanet genti de lux

Amanet de Lux | Amanetare obiecte de lux:masini,case,ceasuri de lux,electrocasnice de lux

ROAMANET primeste in amanet : Aur galben si aur alb,bijuterii, ceasuri si ceasuri de colectie, obiecte de arta si autoturisme de lux, diamante. [...] citeste mai mult despre Amanet de lux in Bucuresti - ce preturi ofera la aur

Amanet de Lux | Amanetare obiecte de lux:masini,case,ceasuri de lux,electrocasnice de lux
Foto Cum amanetez ceasuri de lux? Unde pot amaneta ceasuri de lux?

Cum se pot amaneta ceasurile de lux si ce branduri de ceasuri sunt acceptate in amanet vedeti in articolul de mai jos.Cauta in portal case de amanet care accepta si obiecte pretioase de lux. [...] citeste mai mult despre Amanet ceasuri de lux

Amanet de Lux | Amanetare obiecte de lux:masini,case,ceasuri de lux,electrocasnice de lux
Mergi la inceputul articolului:
Amanetare obiecte si valori personale de lux .
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: