Cel mai bun pret la aur, argint si electronice

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Oferte si Promotii in Amanet

Datorita timpurilor pe care le traim si a conditiilor din ce in ce mai grele de acordare a unui imprumut bancar, multi oameni aleg varianta de rezerva: casa amanet. In ziua de azi o casa de amanet, accepta orice obiect de valoare care iti apartine atunci cand iti doresti un imprumut pe termen scurt. Beneficiezi de o evaluare rapida si corecta, iar acordarea creditului se face imediat, la una din cele peste 10 agentii din Bucuresti si din tara, agentii de casa de amanet.


Pe scurt: Cel mai bun pret la aur, argint si electronice 08 Iulie 2016

Casa Amanet – Servicii Amanet
Cumpar aur, cumpar argint, cumpar ceasuri si bijuterii de lux, sunt doar cateva din serviciile pe care le veti vedea afisate la orice casa amanet, inclusiv a noastra.
Serviciile de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.
Cum functioneaza un astfel de imprumut? E cea mai rapida modalitate de a imprumuta bani, fara un cec sau alte probleme. Singura necesitate este ca obiectele ce se prezinta ca si garantie, sa fie proprietatea celui care solicita imprumutul. Imprumuturile se acorda de catre casa amanet pe baza multor tipuri de garantii: aur, argint, electronice, bijuterii, electrocasnice, autoturisme chiar. Cele mai utilizate bunuri ca si garantii sunt bijuteriile de aur, argint.
AGS Amanet Ofera Super Pret la Aur 8K | 14K | 18K | 22K | 24K !
Aurul este unul din bunurile cele mai de pret. Este mai presus de orice moneda de schimb, poate fi folosit ca si modalitate de schimb in orice moment si la orice casa amanet. Calitatea si tipul aurului sunt decisive in stabilirea pretului. De un lucru puteti fi siguri, suntem o casa de amanet care-si respecta clientii, iar evaluarea va fi rapida si extrem de corecta, bazandu-se pe gramaj, puritate, gradul de uzura si forma.
Oferim imprumuturi banesti garantate cu aur de orice tip 8k – 24k, indiferent de forma, fie ca sunt bijuterii intregi sau rupturi. Cumpar aur este unul din serviciile care ne reprezinta. Clientii nostri sunt importanti, dar ceea ce conteaza este in primul rand obiectul adus ca si garantie sau spre vanzare. De aceea toti clientii vor fi tratati cu acelasi respect, idiferent de clasa sociala, apartenenta religioasa sau etnica.
Cumpar Argint – Oferim Cel mai bun pret la obiecte din Argint !
Ca si aurul, la randul lui argintul este un metal pretios care poate fi folosit ca si garantie pentru un imprumut banesc la orice casa de amanet. Sau poate fi oferit spre vanzare.
Contractele de amanet la casa amanet se incheie pe o perioada de 30 zile, cu posibilitatea de prelungire.
Prelungirea se poate face ori de cate ori doriti, cu conditia achitarii comisionului pe care casa amanet il percepe. Perioada minima in care se incheie un contract este de 5 zile. Oricine are un bun valid pe care il poate prezenta ca si garantie este un potential client.
Amanet Electronice
Ai un telefon GSM, un aparat electronic, un laptop sau un sistem audio? Noi va putem oferi valoarea lor reala punandu-va la dispozitie, rapid, suma de bani de care aveti nevoie.
Cumparam telefoane, amanet electronice, cumparam laptopuri, cumparam gadget-uri si cumparam orice dispozitiv electronic in stare de functionare: de la televizoare LED pana la mini tablete.
Daca ai nevoie de bani pentru o perioada limitata de timp, poti lasa garantie la noi orice produs electronic functional, pentru o luna sau pentru o perioada stabilita. Il vom evalua corect, la pretul si valoarea de pe piata.
Lista case de amanet la care face referire articolul AGS Amanet garanteaza cel mai bun pret la amanet
Calea Rahovei 319, Sector 5 Bucuresti, Sector 5, judetul Bucuresti
8 filiale in 5 orase din 2 judete
7 articole despre AMANET A.G.S
Daca ti-a placut articolul Cel mai bun pret la aur, argint si electronice, citeste si alte articole din subcategoria Oferte si discounturi in amaneturi. Oferte speciale la bijuterii din aur, argint si pietre pretioase.

[...] citeste mai mult despre Cumpara bijuterii in rate

Oferte si Promotii in Amanet | Oferte si discounturi in amaneturi. Oferte speciale la bijuterii din aur, argint si pietre pretioase.

[...] citeste mai mult despre Cel mai bun pret pentru amanet aur

Oferte si Promotii in Amanet | Oferte si discounturi in amaneturi. Oferte speciale la bijuterii din aur, argint si pietre pretioase.
Foto Inele din aur. Modele, preturi si oferte 2013 inele de aur

Inca din cele mai vechi timpuri si pana azi, aurul a fost si este asociat cel mai bine cu frumusetea podoabelor si obiectelor de arta. Portul bijuteriilor, nu doar ca a acompaniat omul de-a lungul evolutiei sale, dar a ramas un obicei chiar si in ziu [...] citeste mai mult despre Inele de aur. Unde gasesc inele de aur de calitate si ieftine?

Oferte si Promotii in Amanet | Oferte si discounturi in amaneturi. Oferte speciale la bijuterii din aur, argint si pietre pretioase.
Mergi la inceputul articolului:
AGS Amanet garanteaza cel mai bun pret la amanet .
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: