Charleroi by Diana Bisinicu

Prezenta in judetele:
Vezi toate filialele
Adresa:  Soseaua Mihai Bravu 255, etaj 1
Judet:  Bucuresti
Localiatte:  Sector 2
Telefon:  +40 754 080 247
Fax:  
Email:  
Web:  http://www.charleroi.ro
Despre Charleroi by Diana Bisinicu

Charleroi by Diana Bişinicu, brand-ul născut dintr-o pasiune imensă pentru bijuterii!

Ne-am propus să fim altfel, să nu facem compromisuri. Nu vei fi clientul, ci prietenul nostru. Am numărat peste 5.000 de prieteni care ne-au oferit prilejul să le realizăm bijuteria de vis.

Ţi-am pregătit peste 1.000 de modele de verighete şi inele de logodnă, însă ne plac tare mult şi provocările. Dă-ne frâu liber şi îţi vom crea o bijuterie unică, aşa cum eşti şi tu.

Bijuteriile prind viaţă în Italia, în celebrele ateliere din Veneţia şi Vicenza, atent supervizate de cei mai exigenţi maeştri bijutieri. Ştim că îţi plac surprizele, aşa că pregătim un cadou pentru fiecare comandă pe care o plasezi.

Nu facem niciodată rabat de la calitate, aşa că selectăm pentru tine doar pietrele preţioase cu cele mai bune caracteristici, certificate internaţional.

Suntem permanent preocupaţi de noile tendinţe în materie de bijuterii. Ultima inovaţie în domeniu, verighetele 3D, te aşteaptă în exclusivitate la Charleroi by Diana Bişinicu. Cu ele ne mândrim în 2015 şi la târgurile internaţionale din Frankfurt, Dubai, Vicenza şi Moscova.

Articole care fac referire la Charleroi by Diana Bisinicu
Foto Bijuteriile Dianei Bisinicu: eleganta garantata pe viata

O colectie impresionanta de bijuterii gasim in magazinul Charleroi al Dianei Bisinicu. Podoabele comercializate de ei se deosebesc atat prin [...] citeste mai mult despre Charleroi by Diana Bisinicu

Magazine de Bijuterii | Recomandari Case de Bijuterii si Magazine de renumeMergi la inceputul descrierii:
Charleroi by Diana Bisinicu .
Linkuri rapide
Date eronate? Semnaleaza!
Principalele orase din:
Link-uri utile: