Charleroi by Diana Bisinicu

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Magazine de Bijuterii

O colectie impresionanta de bijuterii gasim in magazinul Charleroi al Dianei Bisinicu. Podoabele comercializate de ei se deosebesc atat prin design-ul unicat cat si prin eleganta si o vasta selectie de produse care se pune la dispozitia cumparatorului. Cu alte cuvinte, daca intri la Charleroi, sigur nu pleci cu mana goala. 
Pe scurt: Charleroi by Diana Bisinicu 27 Aprilie 2017

De la minunatele verighete 3D, Inele de logodna, bijuterii cu diamante si pana la butonii placati cu aur, totul este o splendoare infinita.

Printre clientii Dianei Bisinicu se numara atat oameni obisnuiti care apreciaza bijuteriile deosebite, cat si mare parte din celebritatile romanesti.

Cele mai frumoase verighete din aur italienesc si innobilate cu diamante le gasiti la Charleroi. Preturile sunt si ele rezonabile.

In plus, bijuteriile din magazinul Charleroi au design personalizat, au marca Made In Italy, dispun de certificare internationala, si se ofera livrarea si service-ul gratuit. Garantia pe viata pentru diamante este inca o certitudine a calitatii pe care o regasiti in magazinul Dianei Bisinicu, pe care va invitam sa il vizitati atat online cat si fizic in: Soseaua Mihai Bravu Nr 225.

Daca sunteti cu adevarat interesati de achizitia verighetelor, va atentionam ca ar fi prudent sa va faceti o programare inainte la tel: + 40 754 080 247 si astfel veti beneficia de consultanta Dianei si a sotului ei, cat si de timpul necesar pentru a va hotari si a face cea mai inspirata alegere.
Lista case de amanet la care face referire articolul Bijuteriile Dianei Bisinicu: eleganta garantata pe viata
Soseaua Mihai Bravu 255, etaj 1, Sector 2, judetul Bucuresti
0 filiale in 0 orase din 0 judete
1 articol despre Charleroi by Diana Bisinicu
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: