Credit nebancar ipotecar

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Credit de nevoi personale

Da, acest credit iti este destinat tie daca doresti sa cumperi o locuinta, resedinta ta si a familiei tale
Pe scurt: Credit nebancar ipotecar 14 August 2013

Avantajele creditului 30 Ani Aceeasi Rata

  • Dobanda fixa face ca rata lunara pe care o ai sa nu creasca niciodata pe toata durata imprumutului, indiferent de evolutia indicilor de referinta pe care celelalte institutii financiare le practica. Este singurul credit din Romania cu dobanda fixa pe intreaga perioada  pentru care se acorda.
  • Se acorda in dolari si se ramburseaza tot in dolari, in rate lunare egale. 
  • Permite obtinerea imprumutului maxim, raportat venitului tau.
  • Prevede o dobanda redusa cu pana la 1,4%  prin simplul fapt de a plati ratele la timp. Astfel, vei avea o rata lunara mai mica cu aproximativ 11%.
  • Aprobarea creditului o primesti in 48 de ore de la completarea dosarului, iar suma  imprumutata iti poate fi pusa la dispozitie in urmatoarele 5 zile.
  • Nu exista niciun cost ascuns al creditului. Vei plati un singur comision o singura data,  la momentul semnarii creditului – comisionul de analiza dosar.
  • Termenul pentru care te poti imprumuta este de pana la 30 ani.


Creditul de Achizitie 30 Ani Aceeasi Rata este un produs unic in Romania. Pentru a-ti fi mai usor sa-l evaluezi, ia cele mai importante patru caracteristici ale sale (dobanda fixa, micsorarea ratei lunare prin simplul fapt ca platesti la timp, transparenta si rapiditatea cu care il primesti) si compara-le cu caracteristicile similare ale creditelor cu ipoteca oferite de alte banci. Nu uita sa compari si felul in care ti se ofera serviciile. De aceea, te rugam sa ne contactezi intai pe noi. 

 Conditii de creditare

  • Pentru un credit de Achizitie 30 Ani Aceeasi Rata poate aplica orice persoana, cetatean roman sau cetatean strain cu rezidenta in Romania, cu varsta minima de 21 de ani.
  • Sunt acceptate urmatoarele categorii de venituri si categorii profesionale: salarii, pensii, chirii, contracte de management, salarii din strainatate, navigatori sau angajati pe vase de croaziera, profesii liberale (medici, avocati, notari, contabili, stomatologi, tehnicieni dentari), alte categorii organizate ca PFA (arhitecti, executori judecatoresti, evaluatori, programatori, contabili, translatori, alte tipuri), PFA impozitate pe baza de norma de venit, venituri din participatii la societati comerciale (asociati, actionari), agenti de asigurari, taximetristi, drepturi de autor.
  • Locuinta adusa in garantie sa fie asigurabila impotriva  cutremurului si a altor riscuri majore si sa fie inscrisa in Cartea Funciara

 Pentru mai multe detalii va rugam sa cautati datele de contact ale Verida si sa luati legatura cu aceasta companie sau sa consultati si pagina web a Verida Credit.

Lista case de amanet la care face referire articolul Este posibil sa iau un credit nonbancar pentru locuinta, cu rata fixa pe 30 ani?
Strada Nicolae Cretulescu, nr. 8, Sector 1, judetul Bucuresti
0 filiale in 0 orase din 0 judete
4 articole despre Verida Credit
Daca ti-a placut articolul Credit nebancar ipotecar, citeste si alte articole din subcategoria Credit de nevoi personale cu ipoteca
Creditul ING Personal 27 Septembrie 2016
Foto Creditul ING Personal

Cum poti sa obtii imediat un buget mare pentru a-ti finanta o nunta sau un botez? Vrei sa pleci cu perechea ta in luna de miere sau intr-un concediu special dar nu ati [...] citeste mai mult despre Creditul ING Personal

Credit de nevoi personale | Credit de nevoi personale cu ipoteca
Foto Credit de consum cu ipoteca ING

   Un credit de consum cu valoare mare, in lei, pentru oameni care si-au facut planuri mari si sunt determinati sa le indeplineasca. Pentru oameni care vad mai departe de urmatoarea luna sau de urmatorul an. Un credit pentru oameni cu viziu [...] citeste mai mult despre ING Credit de consum cu garantie ipotecara

Credit de nevoi personale | Credit de nevoi personale cu ipoteca
Foto Creditul de nevoi personale fara garantii de la Raiffeisen Bank

Poti accesa un credit de nevoi personale de la Raiffeisen Bank selectand direct optiunile dorite in calculatorul de credite disponibil pe site-ul bancii.In acest fel poti afla care este creditul potrivit pentru tine: in limita a 6 sal [...] citeste mai mult despre Flexicredit - Creditul cu zambet

Credit de nevoi personale | Credit de nevoi personale cu ipoteca
Foto Creditele in valuta reprezinta un risc financiar? De ce? Cum il putem evita?

   Prima intrebare pe care ne-o punem inainte de contractarea unui imprumut bancar este tipul valutei in care obtinem banii: lei, euro, dolari sau franci elvetieni? Inainte de a lua o decizie, trebuie sa ne gandim insa ca ratele pe care le [...] citeste mai mult despre Creditele in valuta - un risc financiar?

Credit de nevoi personale | Credit de nevoi personale cu ipoteca
Foto Credit Amanet ofera credit Auto in conditii avantajoase

Credit Amanet ofera imprumuturi de tip amanet pentru o gama larga de automobile. Se ofera unele dintre cele mai bune preturi de pe piata in cele mai avantajoase conditii! [...] citeste mai mult despre Credit Amanet ofera credit Auto

Credit de nevoi personale | Credit de nevoi personale cu ipoteca
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: