Cum amanetez obiecte din argint in Romania? Ce preturi mai are argintul in casele de amanet?

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Amanet Argint

In loc sa se imprumute de la rude sau vecini – care nici ei nu bani au de cele mai multe ori -, oamenii aleg sa-si amaneteze diversele bijuterii. Asa fac rost rapid de sumele necesare si nici nu trebuie sa dea explicatii legate de situatia care le impune imprumutul, in vreme ce patronii caselor de amanet sunt multumiti ca-si pot rula banii, ba chiar scoate ceva in plus prin vânzarea obiectelor care nu mai sunt recuperate.
Pe scurt: Cum amanetez obiecte din argint in Romania? Ce preturi mai are argintul in casele de amanet? 07 Decembrie 2012

   Potrivit spuselor patronilor caselor de amanet, cei mai fideli clienti sunt pensionarii, urmati de un procent mare de someri.
Pensionarii care au venituri foarte mici prefera sa amaneteze bijuterii de argint si aur pe care le-au strans o viata doar pentru a-si putea achita datoriile de intretinere, curent si pentru ceva bani in plus cheltuiti pe medicamente.

   Amanetare tacamuri si bijuterii din argint
   Se amanetează bijuterii vechi din argint, stricate sau nu, monede din argint, tacamuri din argint si alte obiecte vechi. Casele de amanet din Romania care accepta si obiecte din argint sunt interesate de compozitia obiectelor, nicidecum de valoarea istorica a acestora. Obiectele ajung in final sa fie topite.
Personalul casei de amanet va va evalua calitatea argintului adus, va efectua un test de gravura-acid pentru a se asigura autenticitatea acestuia, cantareste marfa pentru evaluare si va comunica pretul oferit atat pentru amanetare cat si pentru cumparare.

   Ce preturi se ofera pentru amanetare argint?
De obicei obiectele din argint acceptate de casele de amanet au urmatoarele inscriptii:
Sterling,  SS,  Sterling Silver, ‘800’,  ‘925’,  ‘925/1000’,  ‘999’

   Preturile oferite pentru amanetarea obiectelor din argint difera in functie de puritatea argintului continut de obiectul respectiv.
   Ca exemplu: Se ofera in general preturi intre 0.5 lei per gram si peste 2.5 lei per gram de argint 925
   Pentru compararea mai multor preturi la amanetarea argintului puteti vizita link-urile recomandate:
www.creditamanet.ro  si   www.argint-romania.ro

Lista case de amanet la care face referire articolul Ce case de amanet ofera preturi bune la amanetarea obiectelor din argint?
Calea 13 Septembrie 221-223-225, P14A, Sector 5, judetul Bucuresti
24 filiale in 13 orase din 8 judete
11 articole despre CreditAmanet
Daca ti-a placut articolul Cum amanetez obiecte din argint in Romania? Ce preturi mai are argintul in casele de amanet?, citeste si alte articole din subcategoria Amanetarea argintului si a bijuteriilor din argint. Preturi. Comisioane.

Vanzare si cumparare de monede din aur si argint, obiecte din metale pretioase, plachete si medalii din argint si din aur, toate acestea le gasitila Vintage Gold.  [...] citeste mai mult despre Amanet Numismatica

Amanet Argint | Amanetarea argintului si a bijuteriilor din argint. Preturi. Comisioane.
Foto Bijuterii din argint, podoabe realizate in argint

Principala întrebuințare a argintului, din cele mai vechi timpuri și până în zilele noastre este confecționarea obiectelor de podoabă, a bijuteriilor. [...] citeste mai mult despre Argintul si titlurile sale

Amanet Argint | Amanetarea argintului si a bijuteriilor din argint. Preturi. Comisioane.
Foto La ce se foloseste argintul in intreaga lume?

Argintul, având proprietăți fizico-chimice asemănătoare cu ale aurului, a fost întrebuințat, de-a lungul timpului, aproape la fel.Se utilizează fie ca argint fin, adică pur, fie mai ales sub formă de aliaje de argi [...] citeste mai mult despre Argintul si intrebuintarile sale

Amanet Argint | Amanetarea argintului si a bijuteriilor din argint. Preturi. Comisioane.

[...] citeste mai mult despre Preturi aur argint si platina la Swiss Gold

Amanet Argint | Amanetarea argintului si a bijuteriilor din argint. Preturi. Comisioane.
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: