Cum mai facem rost de bani? Credit de nevoi personale sau amanet?

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Credit de nevoi personale

Fiindca bani nu avem niciodata pe cat ne-ar pofi inima, cel mai simplu este sa cautam o solutie de creditare ca sa facem rost de banii de care avem nevoie.
Bani pentru nevoi personale gasim in mai multe moduri. Prima intentie a fiecaruia este sa mearga pana la cea mai apropiata banca. Ofertele de imprumut sunt variate. La fel si conditiile de returnare a banilor. Intr-un final trebuie sa faci pasul urmator.
Pe scurt: Cum mai facem rost de bani? Credit de nevoi personale sau amanet? 05 Decembrie 2012

 Credit prin banca

 Mai intai trebuie sa iei in calcul dosarul pentru aprobarea creditului care contine: adeverinte de venit, acorduri de la Biroul de credit, contractul individual de munca, si adeverinta de vechime.
Urmeaza apoi o perioada in care platesti si pentru o parte de banii imprumutati. Contractul de credit are clauze in care se specifica flexibilitatea dobanzii. Avantajul acestui tip de imprumut il constituie perioada foarte mare de timp in care poti returna banii (pana la 7 ani) si suma imprumutata care poate fi destul de considerabila, functie de venitul tau, desigur.


Credit prin IFN-uri
Institutiile de creditare non-bancare ofera imprumuturi rapide, relativ mici si doar cu ajutorul a 2-3 acte. Nu ti se solicita nicio dovada a surselor de venit. Un aspect nou il reprezinta faptul ca plata ratei se face saptamanal. Aceasta rata se achita catre un agent desemnat clientului. Este o solutie de creditare buna pentru persoanele care nu intarzie deloc si care au o siguranta financiara.
Un dezavantaj ar fi ca dincolo de toate aceste denumiri bancare, complicate si uneori ascunse in conditiile de creditare, poti sa iti dai seama foarte simplu de cati bani vei ajunge sa platesti la final pentru creditul luat cu incredere de la banca sau institutia financiar bancara printr-un simplu calcul : valoarea ratei x nr total de luni pe care este contractat creditul. Asa oricine isi poate da seama cu usurinta cat de avantajat va fi la final.


Solutiile de amanet
O alta solutie de creditare, nu la fel de populara in Romania o reprezinta amanetul. Conceptia oamenilor asupra amanetului este una usor negativa, din cauza faptului ca in situatii grele din viata, oamenii isi vand la amanet obiectele pentru a-si rezolva problemele financiare. De asemenea amanetul poate fi si un mod rapid de a obtine un imprumut.
Casele de amanet ofera un imprumut clientului, in schimbul unei garantii care poate fi: in aur, in argint si chiar in electrocasnice, masini sau case. Cu cat garantia are o valoare mai mare, cu atat imprumutul este mai mare. Acest tip de contract de creditare prin amanet se face doar cu prezentarea buletinului si a garantiei depuse.
Urmeaza apoi evaluarea garantiei si stabilirea sumei care ti se poate oferi in schimbul acesteia.
Un dezavantaj ar fi acela ca in cazul in care nu reusesti sa achiti la timp comisioanele si ratele stabilite pentru imprumut, iti poti pierde garantia/ bunul depus ca garantie in amanet.
Avantajul este ca amanetul este o solutie de creditare rapida, simpla si in urma careia stii sigur ce pierzi daca nu achiti imprumutul si dobanda aferenta.
Acestea sunt cele mai intalnite oferte de creditare din Romania. Sigur ca fiecare dintre ele are avantaje si dezavantaje, asa ca te sfatuim sa te gandesti foarte bine inainte de a decide careia dintre aceste institutii te vei adresa.

Lista case de amanet la care face referire articolul Credit de nevoi personale prin banca sau amanet? Ce e bine sa alegem?
Calea 13 Septembrie 221-223-225, P14A, Sector 5, judetul Bucuresti
24 filiale in 13 orase din 8 judete
11 articole despre CreditAmanet
Daca ti-a placut articolul Cum mai facem rost de bani? Credit de nevoi personale sau amanet?, citeste si alte articole din subcategoria Credit de nevoi personale cu ipoteca
Creditul ING Personal 27 Septembrie 2016
Foto Creditul ING Personal

Cum poti sa obtii imediat un buget mare pentru a-ti finanta o nunta sau un botez? Vrei sa pleci cu perechea ta in luna de miere sau intr-un concediu special dar nu ati [...] citeste mai mult despre Creditul ING Personal

Credit de nevoi personale | Credit de nevoi personale cu ipoteca
Foto Credit de consum cu ipoteca ING

   Un credit de consum cu valoare mare, in lei, pentru oameni care si-au facut planuri mari si sunt determinati sa le indeplineasca. Pentru oameni care vad mai departe de urmatoarea luna sau de urmatorul an. Un credit pentru oameni cu viziu [...] citeste mai mult despre ING Credit de consum cu garantie ipotecara

Credit de nevoi personale | Credit de nevoi personale cu ipoteca
Foto Creditul de nevoi personale fara garantii de la Raiffeisen Bank

Poti accesa un credit de nevoi personale de la Raiffeisen Bank selectand direct optiunile dorite in calculatorul de credite disponibil pe site-ul bancii.In acest fel poti afla care este creditul potrivit pentru tine: in limita a 6 sal [...] citeste mai mult despre Flexicredit - Creditul cu zambet

Credit de nevoi personale | Credit de nevoi personale cu ipoteca
Foto Creditele in valuta reprezinta un risc financiar? De ce? Cum il putem evita?

   Prima intrebare pe care ne-o punem inainte de contractarea unui imprumut bancar este tipul valutei in care obtinem banii: lei, euro, dolari sau franci elvetieni? Inainte de a lua o decizie, trebuie sa ne gandim insa ca ratele pe care le [...] citeste mai mult despre Creditele in valuta - un risc financiar?

Credit de nevoi personale | Credit de nevoi personale cu ipoteca
Foto Credit Amanet ofera credit Auto in conditii avantajoase

Credit Amanet ofera imprumuturi de tip amanet pentru o gama larga de automobile. Se ofera unele dintre cele mai bune preturi de pe piata in cele mai avantajoase conditii! [...] citeste mai mult despre Credit Amanet ofera credit Auto

Credit de nevoi personale | Credit de nevoi personale cu ipoteca
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: