Cum recunosc diamantele?

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Amanet Pietre Pretioase

O confuzie frecventa se face adesea intre diamant si zircon.
Putem fi indusi in eroare cu usurinta atunci cand cumparam un diamant sau briliant.
Acesta poate fi inlocuit doar de zircon natural sau de safir alb. Mai sunt, de asemenea, strasuri din sticla sau cristal pur, facute, pentru prima data, de chimistul J. Strauser.
Vezi aici poze cu diamante si oferta caselor de bijuterii din Romania.

Pe scurt: Cum recunosc diamantele? 05 Martie 2016

1. Cu o lupa, piatra trebuie examinata sub focarul ei. In ea trebuie sa se zareasca uneori urme de carbune negru la grupa carbonului, cuprinzand culori precum: galben, albastru, verzui, verde brun, albastru patat, dar si alb si negru.
2. Briliantul este diamantul taiat intr-un fel aparte. Daca piatra chiar e briliant, se poate verifica tot cu o lupa. Briliantul nu poate fi slefuit simetric intotdeauna, pentru a nu i se diminua diametrul, iar baza, sau spatele, va fi, de obicei, mult mai putin slefuit.
3. Un alt procedeu de verificare ar fi sa incercati sa taiati cu diamantul o bucata mica de sticla. Numai diamantul o poate taia, celelalte pot, cel mult, sa zgarie sticla.
4. Cea mai buna si mai sanatoasa varianta este, insa, aceea de a merge in locuri specializate pentru a cumpara un diamant. Aici veti beneficia si de consultanta de specialitate si aveti garantia ca bijuteria contine un diamant veritabil.
5. Informeaza-te bine inainte! Vezi in portal articole despre diamante, poze cu diamante si oferta caselor de bijuterii specializate.
Lista case de amanet la care face referire articolul Cum cumpar un diamant? Cum recunosc diamantele?
Sediu Social Bacau, Bacau, judetul Bacau
34 filiale in 6 orase din 3 judete
7 articole despre BSG Amanet
Calea 13 Septembrie 221-223-225, P14A, Sector 5, judetul Bucuresti
24 filiale in 13 orase din 8 judete
11 articole despre CreditAmanet
Calea Mosilor nr. 257, Sector 2, judetul Bucuresti
0 filiale in 0 orase din 0 judete
6 articole despre Luxury Pawn Shop
Str. Nicolae Filipescu nr. 53-55 et. 5, Sector 2, judetul Bucuresti
32 filiale in 10 orase din 6 judete
5 articole despre Swiss Gold
Daca ti-a placut articolul Cum recunosc diamantele?, citeste si alte articole din subcategoria Amanet Pietre Pretioase.Preturi si comisioane reale
Foto Ce culori au pietrele pretioase si cum le recunosc?

Simbol al bogatiei si al rafinamentului, pietrele pretioase au facut dintotdeauna obiectul dorintei a multora dintre doamnele inaltei societati. Pietrele pretioase si semipretioase sunt minerale cu o estetica deosebita, care in urma unor procese elab [...] citeste mai mult despre Culorile pietrelor pretioase

Amanet Pietre Pretioase | Amanet Pietre Pretioase.Preturi si comisioane reale

Pietrele preţioase şi semipreţioase se zgârie destul de greu, dar, dacă sunt lovite puternic, se pot sparge. [...] citeste mai mult despre Pietre pretioase - Amanet pietre pretioase

Amanet Pietre Pretioase | Amanet Pietre Pretioase.Preturi si comisioane reale

La o cercetare atenta a site-urilor caselor importante de amanet din tara descoperim faptul ca sunt sunt dispusi sa cumpere pietre pretioase si mai putin sau chiar deloc pietre semipretioase. [...] citeste mai mult despre Ce fel de pietre pretioase se pot amaneta?

Amanet Pietre Pretioase | Amanet Pietre Pretioase.Preturi si comisioane reale
Foto Amanet pietre pretioase. Cum se evalueaza si cati bani pot obtine?

   Fie ca este vorba de pietre pretioase in sine sau incastrate in bijuterii, diamantele sunt foarte bine cotate la casele de amanet si pot fi valorificate fie ca sunt incadrate de bijuterie sau nu [...] citeste mai mult despre Cati bani pot obtine daca amanetez pietre pretioase?

Amanet Pietre Pretioase | Amanet Pietre Pretioase.Preturi si comisioane reale
Mergi la inceputul articolului:
Cum cumpar un diamant? Cum recunosc diamantele? .
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: