Cum transfer cel mai rapid bani in Romania si din Romania in strainatate?

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Transfer de bani

In afara de Western Union si Moneygram sunt alte companii mici care ofera serviciul de transfer bani la comisioane foarte mici, tocmai pentru atragerea clientilor. De aceste companii putini dintre noi stiu, asa ca apelam de fiecare data la cele cunoscute.
Oare cele cunoscute sunt si cele mai bune?

Avem in acest articol o comparatie intre mai multe firme de transfer bani in tara si strainatate. Alegeti convenabil! 


Pe scurt: Cum transfer cel mai rapid bani in Romania si din Romania in strainatate? 28 Septembrie 2016

Sigur ca multi dintre noi ne-am confruntat macar odata cu problema transferului de bani intre Romania si strainatate sau chiar pe teritoriul Romaniei intre noi si o alta persoana la care banii trebuiau sa ajunga in cel mai scurt timp.

Western Union Contact: Romania.customer@westernunion.com si Moneygram sunt cele mai mari si mai cunoscute servicii de transfer bani din Europa si din lume.

Pe langa celelalte companii, Western si Moneygram ofera posibilitatea de transfer catre tari mai putin solicitate cum ar fi: Ghana, Jamaica, Filipine, Sri Lanka, Pakistan, etc.
De obicei gasim o agentie Western sau Moneygram in orice banca, gara, autogara, mall si alte locuri foarte traficate. Sunt practic pretutindeni, ceea ce este un lucru foarte bun mai ales in cazurile de urgenta.
Daca nu gasiti o agentie dintre cele doua, trebuie sa stiti ca puteti transfera bani direct online din contul vostru in contul celuilalt sau de pe cardul Visa si Mastercard.
De asemenea puteti primi banii online sau verifica procedura de transfer accesand site-ul companiei.
Comisioanele sunt ridicate, de cel putin 4.5 - 5% la 100 de euro spre exemplu, asta insemnand 4.5 - 5 euro.
Avem posibilitatea de a calcula comisionul online pentru suma pe care dorim sa o transferam, astfel, daca mergem la o agentie fizica in loc sa folosim site-ul companiei, vom fi pregatiti si cu plata acestuia.

In afara de acestea doua mai exista:
www.fonmoney.ro comision 0 EUR. Ne asigura ca prin ei comisionul de tranzactie este 0.00 EUR si au cel mai bun curs valutar. Tarile de destinatie sunt mai putine comparativ cu companiile mai mari, asa ca inainte ar fi bine sa intrati si sa verificati pe site posibilitatile. Toate detaliile despre cum functioneaza sunt online, trebuie doar sa intrati.

www.transfergo.com cu doar 0.99 EUR sau 0.99 £ comision, transfergo ofera posibilitatea de transfer bani pe tot teritoriul Europei. Livrarea banilor dureaza 24 ore.

ww.transferrapid.com se vrea a fi cel mai bun transfer de bani din si spre Romania. Printre partenerii strategici sunt CEC BANK si Meridiana. Pe site nu se gasesc comisioanele.

Meridiana Money Transfer practica comisioane diferite in functie de suma tranzactionata si de locatie, iar pe site: www.meridiana-transfer-de-bani.ro/comisioane veti gasi lista completa.
Intre 1-500 RON - 8 Ron comision,
501-1000 RON 12 RON,
1001-2000 RON - 1.5% din suma
Comisioane Italia
Intre 3 si 28 Euro, in functie de locatie si de suma tranzactionata (informatii suplimentare in locatiile agentului).
Republica Moldova – România, România – Republica Moldova
3% minim 5 EUR
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: