De ce crește prețul aurului?

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Amanet Aur

Ce putem castiga in viitor daca investim intr-o cantitate insemnata de aur? Urmariti cu atentie analiza de mai jos:
Pe scurt: De ce crește prețul aurului? 12 Decembrie 2012

   Pretul aurului este legat de cerere si oferta. In acest moment oferta de aur a ramas aceeași. Rezerva mondială de aur este aproximativ 165.000 de tone (cantitatea de aur extrasă în întreaga istorie, dacă calculăm pierderile, ar mai fi 120.000 de tone), adică 165.000.000.000 grame de aur.
   Pe Glob, până acum 10-15 ani, erau aproximativ 600.000.000 oameni ce trăiau într-o piață de consum.
   În ultimii 10 ani, China și India au o creștere economică constantă de peste 15% anual. Populația acestor țări s-a alăturat SUA, Japoniei și Europei, persoanelor consumatoare de bunuri. Astfel cele 165.000 de tone de aur le împart azi 4.000.000.000 de oameni.
   Se considera ca Japonia care este inca in crestere economica nu a atins inca un potential ridicat de cumparare aur. Majoritatea populatiei este inca saraca.
   După această analiză afirm că de abia acum a început să crească prețul aurului încă este foarte ieftin.
   Concluzia acestui articol este ca cine investește în aur azi va avea bunăstare mâine.

Lista case de amanet la care face referire articolul Prezinta aurul o siguranta pentru noi? Cati bani putem castiga prin investita in aur?
Sediu Social Bacau, Bacau, judetul Bacau
34 filiale in 6 orase din 3 judete
7 articole despre BSG Amanet
Daca ti-a placut articolul De ce crește prețul aurului?, citeste si alte articole din subcategoria Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Comision 0% pentru clientii noi Tezaur Amanet

CLIENT NOU ? COMISION 0%Esti client nou? Ai COMISION 0%.Stiai ca din ce in ce mai multi oameni prefera serviciile de amanet in locul altor forme de imprumut?Vino astazi in orice agentie TEZAUR si ai COMISION 0% i [...] citeste mai mult despre Tezaur Amanet comision 0

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Ai vizitat deja magazinul online de bijuterii al Tezaur Amanet?

Ai vizitat deja magazinul online de bijuterii al Tezaur Amanet?Aici vei gasi bijuterii deosebite din aur, atat pentru doamne cat si pentru domni. Bijuteriile sunt realizate doar din aur alb si bijuterii speciale cu dia [...] citeste mai mult despre Magazin online de bijuterii Tezaur Amanet

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Cum recunosc o bijuterie din aur adevarat? Cum evitam inselatoriile cu aur?

Cum stiu daca o bijuterie primita drept cadou sau mostenita este din aur? Cum recunosc o bijuterie din aur atunci cand merg sa o cumpar?Pentru a evita inselatoriile care au drept scop vinderea obiectelor care nu sunt din a [...] citeste mai mult despre Cum stim ca o bijuterie este din aur?

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Cele mai intalnite marcaje ale aurului la noi in tara

Cu toate ca am mai scris despre marcajele aurului, este important sa aducem aminte ca aurul poate fi usor recunoscut dupa amprenta legala care atesta valoarea incontestabila a acestui metal pretios. Important de retinut este ca m [...] citeste mai mult despre Marcaje aur in Romania

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
BSG Amanet Angajeaza 27 Septembrie 2016
Foto BSG Amanet Angajeaza

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, te anunțăm că BSG Amanet angajează am [...] citeste mai mult despre Joburi la BSG Amanet

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: