Lidl cumpara produse de la furnizorii români

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Fonduri de Investitii

Alegere inspirata a lantului de magazine Lidl: marfa de la raft este achizitionata direct de la peste 100 de producatori romani.
Carnea proaspătă, o bună parte dintre lactate şi mezeluri, ouăle sau pâinea provin în mare parte de la acestia
Pe scurt: Lidl cumpara produse de la furnizorii români 18 Iulie 2016

Era si timpul sa consumam produse romanesti!

Retailerul german Lidl, al treilea jucător din comerţul modern după cifra de afaceri, a ajuns să lucreze cu peste 100 de producători locali care furnizează legume, fructe, carne, lactate, ouă sau pâine în cele circa 200 de magazine ale reţelei.

O parte dintre produsele livrate de aceştia ajung pe pieţele externe, exporturile având o valoare de 25 mil. euro în 2015, în urcare cu 25% faţă de anul anterior.

„În acest moment, la împlinirea a cinci ani de prezenţă pe piaţa de retail din România, avem peste 100 de colaboratori din România, pentru diverse categorii de produse pe care să le oferim clienţilor noştri. Legumele şi fructele nu sunt însă singurele produse proaspete care provin din România.

Carnea proaspătă din magazinele Lidl provine aproape în totalitate (aproximativ 90%) de la furnizori din ţara noastră, precum şi o bună parte dintre lactate şi mezeluri, ouă sau pâine“, spun oficialii retailerului german.
Lidl a intrat în România în 2011 prin preluarea unei reţele de 107 magazine de tip discount. Ulterior, nemţii au deschis magazine de la zero şi au ajuns la circa 200 de unităţi cu afaceri de 1,1 mld. euro anul trecut. Cifra de afaceri plasează Lidl pe locul trei în topul celor mai mari jucători din comerţul alimentar local după Kaufland şi Carrefour.

Nemţii au venit în România cu un alt model de business faţă de ceilalţi jucători, pariind puternic pe mărci private, produse care reprezintă 80% din oferta de la raft. Acestea sunt de regulă produse într-o anumită ţară din lume pentru mai multe pieţe, uneori pentru toată Europa, volumele mari asigurându-le nemţilor preţuri mai mici la raft. Pe piaţa de discount preţul este argumentul suprem.
Daca ti-a placut articolul Lidl cumpara produse de la furnizorii români, citeste si alte articole din subcategoria Fonduri de Investitii in Lei si valuta. Titluri de stat, Obligatiuni, Actiuni

Ziarul financiar informeaza ca in ciuda faptului că România are cea mai mare creştere economică din Eu­ropa (4,3% în T1), iar multinaţio­nalele şi companiile româneşti caută nonstop angajaţi, aproape 90.000 de ro­ [...] citeste mai mult despre Romanii inca isi doresc sa lucreze in strainatate

Fonduri de Investitii | Fonduri de Investitii in Lei si valuta. Titluri de stat, Obligatiuni, Actiuni
Foto Ce este aurul de investitii?

Aurul de investiții este disponibil sub formă de lingouri sau plăcuțe bătute și monede din aur pur. [...] citeste mai mult despre Ce este aurul de investitii?

Fonduri de Investitii | Fonduri de Investitii in Lei si valuta. Titluri de stat, Obligatiuni, Actiuni
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: