Magazin online cu vanzare obiecte amanetate

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Vanzari obiecte amanetate

Euroamanet, casa de amanet din Oradea cu cel mai complet magazin online de vanzari directe obiecte amanetate, a fost infintatata in anul 2011 din dorinta de a oferi servicii superioare pe piata de amanet romaneasca si imprumuturi rapide din Oradea.
In acest moment Casa de amanet si credit rapid Euroamanet detine 5 locatii in Oradea si un magazin online incarcat cu produse disponibile la cumparare directa.
 
 

Pe scurt: Magazin online cu vanzare obiecte amanetate 24 Septembrie 2016

Unul dintre putinele amaneturi cu o prezenta atat de activa online, Euroamanet se mandreste prin serviciile rapide de evaluare cat si prin diversitatea de produse aflate spre vanzare, atat noi cat si folosite.
Gasiti mai jos cateva exemple de produse mai rar intalnite in amanet, pe care le veti gasi la vanzare in magazinul online:

- Telefoane - disponibile la vanzare toate marcile de telefoane amanetate in sediile Euroamanet.
Preturi extrem de accesibile cuprinse intre 100 lei si 2000 lei.

- Electrocasnice: frigidere second hand amanetate, masini de spalat amanetate, uscator de rufe in amanet second hand, cuptoare electrice si cupotoare cu microunde, masini de spalat vase, hota franke second hand amanetata, aparate de gatit cu aburi, aparat de facut paine sau aparat de facut gheata, toate acestea le veti gasi in magazinul online.

- Aparate de ingrijire personala second hand: Nebulizator, aparat cu aerosoli, epilator definitiv, placa de par, aparat de tuns barbatesc second hand

- Electronice, Scule Electrice & Unelte
- Ceasuri
- Articole Sportive: biciclete second hand, lunete pentru pescuit, ceas monitor activitate sportiva, patine, ochelari de soare, ghete de fotabal, aparatura pentru fitness,
- Electronice Auto

- Instrumente Muzicale: Chitari, vioare, clarinete, flauturi, acordeoane, diverse marci de orga.
- Opere de Arta & Antichitati: vase din ceramica lucrate manual, vase din marmura, vase din cristal, etc

- Echipamente Profesionale de Bucatarie folosite in bucatariile restaurantelor: mese calde, cuptoare profesionale, aparatura pentru inghetata, sucuri reci si aparate pentru taitei si paste.
Instalatii sanitare

- Articole Copii: scaune auto pentru copii
Lista case de amanet la care face referire articolul Cel mai complet magazin online de vanzare din amanet
Ady Endre nr. 50, Oradea, judetul Bihor
4 filiale in 1 oras din 1 judet
1 articol despre Euroamanet Oradea
Daca ti-a placut articolul Magazin online cu vanzare obiecte amanetate, citeste si alte articole din subcategoria Scoatere la vanzare a obiectelor amanetate si neridicate
Foto Reducere de 20% la bijuteriile de la Swiss Gold

Swiss Gold Amanet ROmania, anunta o reducere de 20% la o mare colectie de bijuterii din aur, argint, bijuterii cu diamante, toate disponibile la cumparare directa pe site.Pentru accesarea paginii campaniei,  [...] citeste mai mult despre Promotii Swiss Gold

Vanzari obiecte amanetate | Scoatere la vanzare a obiectelor amanetate si neridicate

Romanii stiu mai putin ca au ocazia sa cumpere din aproape orice amanet mai rasarit tot soiul de obiecte amanetate si pierdute prin expirarea contractului de amanet. [...] citeste mai mult despre Putem cumpara obiecte amanetate si pierdute? Daca da, la ce preturi?

Vanzari obiecte amanetate | Scoatere la vanzare a obiectelor amanetate si neridicate
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: