Pandora Bijuterii

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Magazine de Bijuterii

Pandora, grupul care vinde bijuterii in peste 100 de tari, prezent si in Romania cu 23 magazine.
 
PANDORA concepe, produce și comercializează bijuterii contemporane finisate manual, fabricate din materiale de calitate superioară, la prețuri accesibile. Bijuteriile PANDORA se comercializează în peste 100 de țări pe cele șase continente prin intermediul unui număr de aproximativ 8.100 puncte de vânzare, inclusiv peste 2.100 de magazine concept stores.

Pe scurt: Pandora Bijuterii 15 Martie 2017

Fondată în anul 1982, cu sediul central în Copenhaga, Danemarca, PANDORA angajează peste 21.500 de persoane la nivel mondial, dintre care aproximativ 12.400 locuiesc în Gemopolis, Thailanda, unde societatea produce bijuteriile.

PANDORA este cotată la bursa de valori NASDAQ din Copenhaga, Danemarca. În anul 2016, veniturile totale ale societății PANDORA au fost în valoare de 20,3 miliarde DKK (aproximativ 2,7 miliarde euro)


Va invitam sa vizitati site-ul oficial www.pandora.net/ro-ro unde veti gasi: Talismane, Inele, Cercei, Bratari, Coliere si Pandantive la preturi pentru orice buget si orice ocazie.
De asemenea, puteti cauta in functie de Colectie, de culoare, de buget sau tema, in functie de ocazia pentru care doriti sa faceti un cadou bijuterie si chiar sa va creati in interiorul site-ului o lista de dorinte.
Lista case de amanet la care face referire articolul Bijuteria Pandora in Romania, cadouri pentru fiecare buzunar
Bd Vasile Milea nr 4, Sector 6, judetul Bucuresti
23 filiale in 19 orase din 14 judete
1 articol despre PANDORA Bijuterii
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: