Patria Credit IFN

Prezenta in judetele:
Vezi toate filialele
Logo Patria Credit IFN
Adresa:  Bld. Pipera nr. 1B, etaj 7, Voluntari, Judeţ Ilfov
Judet:  Ilfov
Localiatte:  Voluntari
Telefon:  0213040060
Fax:  0212221138
Email:  office@patriacredit.ro
X inchideAi gasit date eronate privind Patria Credit IFN? Semnaleaza acesata eroare si o vom verifica si remedia imediat.


Nume*
Email*
Mesaj*
Cod de securitate*
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Despre Patria Credit IFN

Patria Credit este cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, avand o experienta de peste 14 ani de acordarea creditelor pe piata locala.

Societatea are ca obiect de activitate acordarea de credite pentru afaceri microintreprinderilor si companiilor mici, intreprinzatorilor individuali si producatorilor agricoli.

Prioritatea noastra este acordarea de servicii financiare unor categorii de clientela cu acces limitat la serviciile financiare, datorita limitarilor date de profilul de risc sau limitarilor geografice. Deservim peste 12.000 de clienti companii mici si producatori agricoli.

Volumul creditelor plasate de Patria Credit in 2012 este de peste 31 milioane de EUR (echivalent). O parte din creditele pe care le acordam clientilor sunt destinate cofinantarii proiectelor europene (atat pentru aportul propriu, ca si credite tip bridge).

Anul acesta, Patria Credit a oferit 5.000 de credite noi in valoare totala de 35 milioane de Euro, dintre care 46% au fost destinate fermelor familiale mici si micro.

Patria Credit are o prezenta nationala prin cele 40 de unitati teritoriale si si-a inceput activitatea sub forma unui program de finantare al World Vision International, devenind treptat o institutie dedicata exclusiv finantarii micilor afaceri si producatorilor agricoli.
Articole care fac referire la Patria Credit IFN
Foto Oferta de finantare Patria Credit pentru companii

Patria Credit IFN  va propune un parteneriat – oferirea de solutii de finantare adaptabile companiei dumneavoastra.Factoring - Solutie ideala pentru firme in continua dezvoltare!Pentru a completa gama de produse si servic [...] citeste mai mult despre Patria Credit: Un prieten la nevoie ne ajuta!

Imprumuturi rapide nebancare | Imprumuturi rapide nebancare. Credite rapide nebancareMergi la inceputul descrierii:
Patria Credit IFN .
Linkuri rapide
Date eronate? Semnaleaza!
Principalele orase din:
Link-uri utile: