Pretul aurului se va prabusi pana in 2015

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Amanet Aur

Nouriel Roubini, supranumit si Dr Doom a declarat pentru Index Universe ca preturile la aur pot cobori la 1000 de dolari/uncie pana in 2015. El a fost singurul care a anticipat criza financiara globala din 2007-2009.

Pe scurt: Pretul aurului se va prabusi pana in 2015 31 Iulie 2013

Reducerea riscurilor pentru economia mondiala este una dintre cauzele care vor determina deprecierea celui mai valoros dintre metalele pretioase .
In opinia lui, inflatia se va mentine la cote scazute, impiedicand scumpirea aurului. In plus, dobanzile reale de refinantare ale Rezervei federale a SUA si Bancii Centrale Europene sunt, in prezent negative.

Roubini a mai atras atentia asupra perspectivelor de apreciere a dolarului american fata de alte valute. Chiar daca aurul va continua sa pastreze pozitiile actuale fata de alte valute, el va fi mai ieftin in dolari. Pretul aurului a fost cotat marti la 1325 de dolari/uncie. In ultimul an, metalul galben a pierdut aproape 500 de dolari comparativ cu recordul de peste 1900 de dolari.

In acelasi timp, merita mentionat ca aurul costa mai putin decat inainte de declansarea crizei mondiale. La inceputul anului 2008, el valora aproximativ 1000 de dolari/uncie, castigant peste 30% in faza acutei a crizei.
Daca ti-a placut articolul Pretul aurului se va prabusi pana in 2015, citeste si alte articole din subcategoria Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Comision 0% pentru clientii noi Tezaur Amanet

CLIENT NOU ? COMISION 0%Esti client nou? Ai COMISION 0%.Stiai ca din ce in ce mai multi oameni prefera serviciile de amanet in locul altor forme de imprumut?Vino astazi in orice agentie TEZAUR si ai COMISION 0% i [...] citeste mai mult despre Tezaur Amanet comision 0

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Ai vizitat deja magazinul online de bijuterii al Tezaur Amanet?

Ai vizitat deja magazinul online de bijuterii al Tezaur Amanet?Aici vei gasi bijuterii deosebite din aur, atat pentru doamne cat si pentru domni. Bijuteriile sunt realizate doar din aur alb si bijuterii speciale cu dia [...] citeste mai mult despre Magazin online de bijuterii Tezaur Amanet

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Cum recunosc o bijuterie din aur adevarat? Cum evitam inselatoriile cu aur?

Cum stiu daca o bijuterie primita drept cadou sau mostenita este din aur? Cum recunosc o bijuterie din aur atunci cand merg sa o cumpar?Pentru a evita inselatoriile care au drept scop vinderea obiectelor care nu sunt din a [...] citeste mai mult despre Cum stim ca o bijuterie este din aur?

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Cele mai intalnite marcaje ale aurului la noi in tara

Cu toate ca am mai scris despre marcajele aurului, este important sa aducem aminte ca aurul poate fi usor recunoscut dupa amprenta legala care atesta valoarea incontestabila a acestui metal pretios. Important de retinut este ca m [...] citeste mai mult despre Marcaje aur in Romania

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
BSG Amanet Angajeaza 27 Septembrie 2016
Foto BSG Amanet Angajeaza

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, te anunțăm că BSG Amanet angajează am [...] citeste mai mult despre Joburi la BSG Amanet

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: