Provident castiguri de 6.8 milioane de euro in 2013

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Imprumuturi rapide nebancare

Provident, institutia financiara nebancara specializata in acordarea de imprumuturi de mica valoare direct la domiciliu, a inregistrat anul trecut un profit operational brut de 5,8 milioane de lire sterline (6,8 mil. euro), in crestere cu circa 37% fata de anul anterior.
Pe scurt: Provident castiguri de 6.8 milioane de euro in 2013 05 Martie 2014


In luna septembrie a anului trecut, Provident a lansat operatiunile pe piata din Bulgaria, folosind infrastructura si resursele de management deja existente in România.
Compania are in prezent patru sucursale in Bulgaria si aproape 200 de angajati si de agenti care deservesc circa 2.400 de clienti.
Valoarea totala a imprumuturilor emise in 2013 in România si Bulgaria s-a apropiat de 105 milioane de lire sterline (127,5 milioane de euro), in timp ce veniturile au crescut la 67 de milioane de lire sterline (peste 81 de milioane de euro).
Profitul operational brut al Provident Financial România, conform standardelor internationale de raportare financiara IFRS, a fost de 5,6 milioane de lire sterline (circa 6,8 milioane de euro). Investitiile in lansarea si extinderea operatiunilor in Bulgaria s-au ridicat la 2,5 milioane de lire sterline (peste 3 milioane de euro).
Compania acorda imprumuturi cu valori intre 500 si 3.500 de lei pe o perioada de pâna la 56 de saptamâni, dobânda anuala efectiva putând depasi 100% pe an. Spre exemplu, la 1.000 de lei imprumutati pe o perioada de 46 de saptamâni, rata saptamânala este de 29 de lei (115 lei/luna) daca plata se face prin transfer bancar si urca la 38 de lei (152 lei/luna) in cazul in care clientul opteaza pentru serviciul de gestionare la domiciliu a creditului.
In 2013, compania a deschis puncte noi de lucru in judetele Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Hunedoara, Caras-Severin, Tulcea si Salaj. in cei opt ani de prezenta in România, Provident a investit peste 205 milioane de euro si a contribuit la bugetul de stat cu taxe in valoare de peste 30 de milioane de euro.
Filiala locala a grupului britanic International Personal Finance (IPF), a depasit pragul de 300.000 de clienti activi in ultimul trimestru din 2013, in crestere cu 17% comparativ cu nivelul raportat in decembrie 2012.
Lista case de amanet la care face referire articolul Provident a inregistrat o crestere masiva in 2013
Foto Provident Financial IFN
Provident Financial România, Departamentul de relaţii cu clienţii, str. Şerban Vodă nr. 133, Corpul A, etaj 1, sector 4, Bucureşti., Sector 4, judetul Bucuresti
0 filiale in 0 orase din 0 judete
5 articole despre Provident Financial IFN
Daca ti-a placut articolul Provident castiguri de 6.8 milioane de euro in 2013, citeste si alte articole din subcategoria Imprumuturi rapide nebancare. Credite rapide nebancare
Foto Profită acum! Ai 0% DOBÂNDĂ la primul tău credit!

Viva Credit acorda imprumuturi rapide nebancare pe perioade scurte - pana la salariu. [...] citeste mai mult despre Viva Credit - Creditul pana la Salariu

Imprumuturi rapide nebancare | Imprumuturi rapide nebancare. Credite rapide nebancare
Foto MoneyGold IFN imprumuturi nebancare de la Amanet Teilor

MoneyGold este divizia de servicii financiare nebancare - imprumuturi rapide in regim IFN lansata de curand de Amanet Teilor, cu agentii in majoritatea oraselor din tara. Informatii detaliate si adresele agentiilor le puteti gasi in acest [...] citeste mai mult despre Teilor Amanet lanseaza MoneyGold IFN - servicii financiare nebancare

Imprumuturi rapide nebancare | Imprumuturi rapide nebancare. Credite rapide nebancare

Acum, indiferent de momentul in care ai nevoie de un credit sau de motivul pentru care vrei mai multi bani, ai la indemana CashExpres.Aplica la creditele CashExpres, credite acordate de Garanti Credite de Consum. Te ajutam sa uiti de proceduril [...] citeste mai mult despre Credite de nevoi personale CashExpres

Imprumuturi rapide nebancare | Imprumuturi rapide nebancare. Credite rapide nebancare
Foto Oferta de finantare Patria Credit pentru companii

Patria Credit IFN  va propune un parteneriat – oferirea de solutii de finantare adaptabile companiei dumneavoastra.Factoring - Solutie ideala pentru firme in continua dezvoltare!Pentru a completa gama de produse si servic [...] citeste mai mult despre Patria Credit: Un prieten la nevoie ne ajuta!

Imprumuturi rapide nebancare | Imprumuturi rapide nebancare. Credite rapide nebancare
Foto Ia-ti un credit de nevoi personale Flexicredit ca sa te bucuri de momentele neprevazute!

Ia-ti un credit de nevoi personale Flexicredit ca sa te bucuri de momentele neprevazute!Ia-ti si tu un credit de nevoi personale Flexicredit! [...] citeste mai mult despre Credite prietenoase cu dobanzi mici. Oare este posibil?

Imprumuturi rapide nebancare | Imprumuturi rapide nebancare. Credite rapide nebancare
Mergi la inceputul articolului:
Provident a inregistrat o crestere masiva in 2013 .
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile:
case de amanet inscrise in Case de Amanet Romania