Putem cumpara obiecte amanetate si pierdute? Daca da, la ce preturi?

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Vanzari obiecte amanetate

Romanii stiu mai putin ca au ocazia sa cumpere din aproape orice amanet mai rasarit tot soiul de obiecte amanetate si pierdute prin expirarea contractului de amanet.


Pe scurt: Putem cumpara obiecte amanetate si pierdute? Daca da, la ce preturi? 04 Decembrie 2012

Astfel, facand un mic sondaj am descoperit ca majoritatea caselor de amanet scot la vanzare obiecte amanetate si pierdute la preturi destul de avantajoase.
Unele case de amanet au si magazine online in care isi vand telefoanele amanetate sau bijuteriile de lux cu sau fara diamante.

Astfel am descoperit cateva obiecte interesante:

Inele de aur cu diamant cu preturi intre 1200 lei si 2300 lei

Telefoane mobile cu preturi intre: 60 si peste 6000 lei
Veti gasi telefoane de ultima generatie (Iphone-uri si Smartphone-uri) dar si telefoane din generatii mai vechi, absolut toate functionale si destul de aratoase ca infatisare.

Electronice si IT - o gama foarte vasta.
Aici am gasit scoase la vanzare o serie tablete de ultima generatie cu preturi cuprinse intre 1100 lei si maximum 2300 lei.

Electrocasnice amanetate la preturi destul de rezonabile.
Masini de spalat amanetate la preturi de maxim 700 lei

Haine de blana: preturi intre 1500 lei si peste 7000 lei

Vanzarea obiectelor de lux: bijuterii de lux amanetat, ceasuri de lux amanetate, masini de lux, case este ceva mai complexa. Informatiile oferite de site-urile romanesti in acest sens sunt reduse sau chiar inexistente, fiecare amanet de lux preferand sa-si surprinda proprii clienti cu preturi bune.

Daca ti-a placut articolul Putem cumpara obiecte amanetate si pierdute? Daca da, la ce preturi?, citeste si alte articole din subcategoria Scoatere la vanzare a obiectelor amanetate si neridicate
Foto Reducere de 20% la bijuteriile de la Swiss Gold

Swiss Gold Amanet ROmania, anunta o reducere de 20% la o mare colectie de bijuterii din aur, argint, bijuterii cu diamante, toate disponibile la cumparare directa pe site.Pentru accesarea paginii campaniei,  [...] citeste mai mult despre Promotii Swiss Gold

Vanzari obiecte amanetate | Scoatere la vanzare a obiectelor amanetate si neridicate
Foto Cel mai complet magazin online de vanzare din amanet

Euroamanet, casa de amanet din Oradea cu cel mai complet magazin online de vanzari directe obiecte amanetate, a fost infintatata in anul 2011 din dorinta de a oferi servicii superioare pe piata de amanet romaneasca si imprumuturi rapide din Orad [...] citeste mai mult despre Magazin online cu vanzare obiecte amanetate

Vanzari obiecte amanetate | Scoatere la vanzare a obiectelor amanetate si neridicate
Mergi la inceputul articolului:
Super preturi la cumparare de obiecte amanetate .
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: