Romanii inca isi doresc sa lucreze in strainatate

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Fonduri de Investitii

Ziarul financiar informeaza ca in ciuda faptului că România are cea mai mare creştere economică din Eu­ropa (4,3% în T1), iar multinaţio­nalele şi companiile româneşti caută nonstop angajaţi, aproape 90.000 de ro­mâni au aplicat în ultimele trei luni pentru un loc de muncă în străinătate, o treime dintre aceştia reprezintând cea mai bună forţă de mun­că de pe piaţă, tineri cu vârste între 25 şi 35 de ani.
Pe scurt: Romanii inca isi doresc sa lucreze in strainatate 20 Iulie 2016

Datele privind plecările au fost furnizate de Tjobs, compania care oferă soluţii pentru persoanele care îşi caută un loc de muncă peste hotare.

,,Tinerii de peste 25 de ani care vor să ple­ce din ţară să muncească sunt absolvenţi de facultate. Principalul motiv pentru care aleg să plece este acela că termină facultăţi cu profiluri care nu le asigură locuri de muncă sau sunt foarte puţine poziţii deschise pe piaţa muncii“, spune Raluca Peneş, HR Coordina­tor în cadrul companiei de externalizare de ser­vicii de HR Smartree România.

Ea adaugă că există totuşi şi persoane care aleg să emigreze, deşi găsesc şi în România un loc de muncă pe profilul lor, însă acesta este mai prost plătit decât în străinătate.
Daca ti-a placut articolul Romanii inca isi doresc sa lucreze in strainatate, citeste si alte articole din subcategoria Fonduri de Investitii in Lei si valuta. Titluri de stat, Obligatiuni, Actiuni
Foto Peste 100 de producatori români furnizează legume, fructe, carne, lactate, ouă sau pâine în cele circa 200 de magazine ale reţelei.

Alegere inspirata a lantului de magazine Lidl: marfa de la raft este achizitionata direct de la peste 100 de producatori romani.Carnea proaspătă, o bună parte dintre lactate şi mezeluri, ouăle sau pâinea provin în mare parte de [...] citeste mai mult despre Lidl cumpara produse de la furnizorii români

Fonduri de Investitii | Fonduri de Investitii in Lei si valuta. Titluri de stat, Obligatiuni, Actiuni
Foto Ce este aurul de investitii?

Aurul de investiții este disponibil sub formă de lingouri sau plăcuțe bătute și monede din aur pur. [...] citeste mai mult despre Ce este aurul de investitii?

Fonduri de Investitii | Fonduri de Investitii in Lei si valuta. Titluri de stat, Obligatiuni, Actiuni
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: