Topul caselor de amanet

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Amanet Aur

Conform unui studiu realizat de Ziarul Financiar in 2015, MoneyGold este agenția de amanet care ocupă primul loc în clasamentul alcătuit de Ministerul Finanțelor și Ziarul Financiar în anul 2014.
Pe scurt: Topul caselor de amanet 13 Iulie 2016

Cele mai mari 18 case de amanet, instituţii financiare care intră alături de firmele de leasing şi credite de consum în categoria companiilor supervizate de BNR, au raportat anul trecut afaceri de 284 milioane de lei (circa 64 mil. euro) şi un profit cumulat de 44 milioane de lei, ceea ce înseamnă o marjă de profit de 15%, faţă de un nivel mediu de 2,5% la nivelul întregii economii, potrivit datelor Registrului Comerţului.
În acest context, MoneyGold a obținut cel mai mare profit nominal din piață, cu o marjă de 41%.
Cel mai performant și de încredere lanț de agenții de amanet, MoneyGold, vă oferă un comision imbatabil de 0.1% pe zi, indiferent de suma împrumutată. Mai mult, perioada de grație pentru împrumuturile prin amanetare MoneyGold este de 90 de zile, fără penalizări.
Afacerile caselor de amanet s-au redus anul trecut sub presiunea concurenţei firmelor de credite de consum rapide, dar marjele de profit au rămas mult peste media economiei.

Sursa: www.zf.ro / Ziarul Financiar
Autor: Ciprian Botea
Daca ti-a placut articolul Topul caselor de amanet, citeste si alte articole din subcategoria Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Comision 0% pentru clientii noi Tezaur Amanet

CLIENT NOU ? COMISION 0%Esti client nou? Ai COMISION 0%.Stiai ca din ce in ce mai multi oameni prefera serviciile de amanet in locul altor forme de imprumut?Vino astazi in orice agentie TEZAUR si ai COMISION 0% i [...] citeste mai mult despre Tezaur Amanet comision 0

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Ai vizitat deja magazinul online de bijuterii al Tezaur Amanet?

Ai vizitat deja magazinul online de bijuterii al Tezaur Amanet?Aici vei gasi bijuterii deosebite din aur, atat pentru doamne cat si pentru domni. Bijuteriile sunt realizate doar din aur alb si bijuterii speciale cu dia [...] citeste mai mult despre Magazin online de bijuterii Tezaur Amanet

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Cum recunosc o bijuterie din aur adevarat? Cum evitam inselatoriile cu aur?

Cum stiu daca o bijuterie primita drept cadou sau mostenita este din aur? Cum recunosc o bijuterie din aur atunci cand merg sa o cumpar?Pentru a evita inselatoriile care au drept scop vinderea obiectelor care nu sunt din a [...] citeste mai mult despre Cum stim ca o bijuterie este din aur?

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Cele mai intalnite marcaje ale aurului la noi in tara

Cu toate ca am mai scris despre marcajele aurului, este important sa aducem aminte ca aurul poate fi usor recunoscut dupa amprenta legala care atesta valoarea incontestabila a acestui metal pretios. Important de retinut este ca m [...] citeste mai mult despre Marcaje aur in Romania

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
BSG Amanet Angajeaza 27 Septembrie 2016
Foto BSG Amanet Angajeaza

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, te anunțăm că BSG Amanet angajează am [...] citeste mai mult despre Joburi la BSG Amanet

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile: