Unde gasesc bijuterii de aur de cea mai buna calitate?

Articole despre case de amanet

« Toate articolele din Amanet Aur

Bijuterii de aur de o calitate foarte buna gasim la Adorri® care este printre foarte putinele magazine romanesti care ofera doar bijuterii din aur de 18 karate, obtinut dintr-o singura turnare.
Pe scurt: Unde gasesc bijuterii de aur de cea mai buna calitate? 08 Ianuarie 2013

   Bijuterii de aur obtinut dintr-o singura turnare, fara folosirea aurului "la schimb" care reduce puritatea ideala, prin amestecarea mai multor tipuri de aur gasim la Adorri® care nu accepta aur adus la schimb de catre clienti pentru a avea cea mai buna calitate.
   Culoarea galbena a aurului poate fi usor schimbata prin alierea in diferite concentratii cu nichel sau cupru. O concentratie mai mare de nichel duce la crearea aurului alb, in timp ce o concentratie mai mare de cupru reda aurul roz, denumit de unii si rosu.
   Indiferent de culoarea finala, aurul cu acelasi numar de karate trebuie sa aiba acelasi pret pe gram, nefiind justificabila o diferenta de pret in plus pentru vreuna din culori.

Viziteaza Magazinul Adorri®

   AUR GALBEN
   Aurul galben este cea mai intalnita culoare de aur in bijuterii, fiind creat prin alierea aurului cu argint, cupru si zinc. Culoarea rezultata reflecta culoarea naturala a aurului pur. Aurul galben si cel alb au cam aceeasi duritate si durabilitate, la acelasi numar de karate. Subliniem din nou ca nu culoarea aurului infuenteaza pretul sau.

Aurul galben subliniaza, prin natura culorii sale naturale, orice montura cu pietre pretioase, putand fi finisat, dupa caz, atat mat cat si lucios.

   AUR ALB
   Aurul alb este creat prin alierea aurului cu nichel, cupru si zinc, nichelul fiind insa componenta majoritara din acest aliaj pe langa aur, redandu-i si culoarea specifica alba.Aurul alb se poate obtine si prin alierea aurului cu o parte mai mare de argint, fiind o alternativa viabila pentru cei sensibili la nichel.

Calitatile primordiale, ca si avantaje suplimentare, ale aurului alb sunt gradul de reflexie marita si faptul ca este mai rezistent la uzura. Pentru protejarea pe termen lung a calitatilor reflective se foloseste o metoda de placare cu un strat protector de rodiu, metal din familia platinei, , metoda denumita "rodinare", care nu afecteaza valoarea metalului pretios. Si aurul alb, ca si cel galben, poate avea atat finisaj lucios, cat si mat.
 

   Fara dori sa fim repetitivi, credem ca este necesar sa mai atragem inca o data atentia ca nu culoarea aurului infuenteaza pretul sau.
Aurul alb se monteaza deseori impreuna cu diamantele de culori foarte bune, datorita faptului ca prin culoarea sa imbunatateste stralucirea diamantelor. Monturi cu safire albastre sunt de asemena des intalnite. Se mai folosesc si monturile din doua culori de aur, de obicei aur galben cu aur alb, in combinatii deosebit de frumoase cu diverse pietre pretioase.

Aurul alb este varianta pretioasa pentru cei ce prefera aceasta culoare de metal pretios, dar nu agreaza argintul si este o foarte buna alternativa pentru platina care in timp se matuieste nemaifiind la fel de stralucitoare ca la inceput

   AUR ROZ
Aurul roz este un aliaj de aur si cupru si, mai rar si argint. Aurul rezultat are o culoare galbena cu tenta rozalie-rosiatica.

Aurul roz este deseori folosit de bijutieri pentru confectionarea bijuteriilor din trei culori, fiind formate din trei parti constructive de culori diferite, galben, alb si roz. Aurul roz, ca si cel galben, subliniaza foarte bine monturile cu smarald, safire colorate (fanteziste) si rubine.

Limitele combinatiilor posibile de aur in diverse culori, in finisaje lucioase sau mate, cu pietre pretioase in culori diferite, montate in modele cu felurite designuri sunt nebanuite, dand o multitudine de optiuni atat creatorilor bijutieri, cat si clientilor.
 

Daca ti-a placut articolul Unde gasesc bijuterii de aur de cea mai buna calitate?, citeste si alte articole din subcategoria Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.

Compania VOGUE achizitioneaza cu plata pe loc lingouri din aur, asigura topirea si transformarea in lingou in atelierul firmei fara taxe. Pentru mai multe detalii vezi site-ul companiei Vogue. [...] citeste mai mult despre Vogue Gold cumpara aur

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Castiga o tableta de la Credit Amanet

Toamna aceasta Credit Amanet pune creativitatea fanilor la treaba!Fii creativ, iar noi te rasplatim !Fa o poza in fata oricarei agenti Credit Amanet, intr- un mod unic si ai sansa sa castigi o tableta!Posteaza fotografia pe pagina n [...] citeste mai mult despre Castiga o tableta

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.

Un reprezentant de la Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) a explicat membrilor comisiei parlamentare care au vizitat carierele de exploatare că, din Apuseni, au fost extrase deja aproape 200 de kilograme de aur. Metalul preţios, evaluat la apro [...] citeste mai mult despre Canadienii au scos deja 200 kg de aur de la Rosia Montana!

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Foto Ce se va intampla cu aurul? Pretul metalului pretios continua sa scada

Contrar asteptarilor pentru piata de aur, metalul nu s-a capitalizat desi aurul a fost dintotdeauna un refugiu in perioade tulburi [...] citeste mai mult despre Pretul aurului continua sa scada

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.

Daca doresti sa stii dinainte o suma aproximativa a vanzarii de aur, poti acum utiliza serviciile oferite de Tezaur. [...] citeste mai mult despre Pot face o simulare a castigului din amanet?

Amanet Aur | Amanetarea aurului si a bijuteriilor din aur. Preturi. Comisioane.
Linkuri rapide
Principalele orase din:
Link-uri utile:
case de amanet inscrise in Case de Amanet Romania